نوشته شده توسط : shutterstock

===================

پرتقال منبعی عالی برای ویتامین C است و یک پرتقال بزرگ می تواند دوز روزانه مورد نیاز این ویتامین را تامین کند. ویتامین C برای تولید گلوبول های سفید و پادتن ها که با عفونت ها مبارزه می کنند، ضروری است.

اگر دوست دارید بیشترین مواد مغذی را از رژیم غذایی خود دریافت کنید، بهترین کار گنجاندن ابرمواد غذایی در فهرست مد نظرتان است. این فوق ستاره های دنیای تغذیه بیش از آن که پر کالری باشند، سرشار از مواد مغذی هستند . پژوهش های مختلف فواید سلامت آنها را نشان داده اند.

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایت ول"، احتمالا بسیاری از این ابرمواد غذایی مانند موز، تخم مرغ و بروکلی را روزانه مصرف می کنید اما درباره مواد غذایی مغذی که بسته ای کامل از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی با توانایی مبارزه با بیماری ها را ارائه می کنند چطور؟ در ادامه قصد داریم برخی از سالم‌ترین مواد غذایی که باید در برنامه غذایی خود جای دهید و شاید این کار را نمی کنید را معرفی کنیم.

لوبیا

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

لوبیاها سرشار از پروتئین هستند و کلسترول پایینی دارند و افزودن آنها به رژیم غذایی در بهبود سلامت شما نقش دارد. لوبیاها منبع خوبی برای فیبر، فولات، و منیزم محسوب می شوند و مطالعات نشان داده اند که حبوبات مانند لوبیا می توانند به کاهش کلسترول و کاهش خطر برخی سرطان ها کمک کنند.

کدو تنبل

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است. ستاره مواد مغذی در کدو تنبل بتا کاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند. ویتامین A به واسطه تقویت سیستم ایمنی و نقشی کلیدی که در سلامت چشم ها ایفا می کند، شناخته شده است.

سیب

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

فیبر یکی از موادی است که بدن انسان به آن نیاز دارد و سیب یک منبع کم کالری فوق العاده ای برای فیبر است. یک سیب اندازه متوسط کمتر از 100 کالری دارد. افزون بر این، خوردن سیب با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی، برخی سرطان ها، دیابت، و آسم مرتبط است.

سیر

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

اگرچه سیر موجب می شود تا دهان بوی بدی بگیرد اما این ابرماده غذایی دیر زمانی است که در آشپزی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه، از سیر برای درمان هر چیزی از فشار خون بالا تا بیماری قلبی و برخی انواع سرطان استفاده می شود. افزون بر این، مطالعات نشان داده اند که عصاره سیر می تواند برای درمان عفونت های مخمری در بانوان و پروستات در آقایان به کار گرفته شود.

گل کلم

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

اگرچه گل کلم منبع خوبی برای ویتامین ها و مواد معدنی است اما ستاره اصلی مواد مغذی در این ماده غذایی ترکیباتی هستند که قابلیت مبارزه با سرطان را دارند و به نام گلوکوزینولات ها شناخته می شوند. این مواد شیمیایی گیاهی طعم گاهی اوقات تلخ گل کلم را ایجاد می کنند اما توانایی خود در پیشگیری از آسیب به ریه ها و معده توسط عوامل سرطان‌زا نشان داده و به طور بالقوه می توانند از آنها در برابر سرطان محافظت کنند. به لطف تعامل با استروژن، گل کلم می تواند به پیشگیری از سرطان های هورمون محور مانند سرطان پستان، رحم و دهانه رحم کمک کند.

تره فرنگی

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

تره فرنگی توانایی خود در مبارزه با سرطان را بیشتر مدیون ترکیبات ارگانوسولفور خود است. این مواد مغذی به واسطه مبارزه با سرطان تا تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده هستند. مطالعات نشان داده اند که تره فرنگی می تواند با محافظت از دستگاه گوارش به پیشگیری از ابتلا به سرطان های معده و شکمی کمک کند.

پرتقال

سلامتی با این غذاها (بخش پایانی)

پرتقال منبعی عالی برای ویتامین C است و یک پرتقال بزرگ می تواند دوز روزانه مورد نیاز این ویتامین را تامین کند. ویتامین C برای تولید گلوبول های سفید و پادتن ها که با عفونت ها مبارزه می کنند، ضروری است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قدرتمند نیز محسوب می شود که به حفاظت از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند و نقشی کلیدی در تولید کلاژن دارد. پرتقال از محتوای بالای فیبر و فولات سود می برد.

==================
http://www.asriran.com/fa/news/501124
============



:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : shutterstock
دمنوش‌هایی مانند دم کرده آویشن، دم کرده شوید همراه با یک عدد لیمو عمانی، دمنوش زنجبیل، دم کرده برگ کاسنی و عناب می‌تواند در کاهش و کنترل کلسترول خون نقش زیادی داشته باشد.

یک متخصص طب سنتی گفت: برخی دمنوش‌های گیاهی نقش موثری در کاهش و کنترل چربی خون بالا دارند.

وحید اسماعیلی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره چربی خون بالا و مراقبت‌های تغذیه‌ای اظهار داشت: کلسترول یا به زبان عامه چربی خون بالا در حقیقت از رژیم‌های غذایی نامناسب ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: امروزه به دلیل مشغله کاری، بسیاری از افراد جامعه به مصرف غذاهای فوری مثل فست فودها روی آورده و از طرفی دچار کم تحرکی شده‌اند که عوامل اصلی بروز چاقی و افزایش کلسترول در سطح جامعه است. اسماعیلی بیان کرد: به عنوان یک متخصص طب سنتی بهترین روش برای کاهش چربی خون در افراد را در تغییر رژیم غذایی و گنجاندن حرکات ورزشی در برنامه روزانه افراد می‌دانم.

وی دراین‌باره افزود: استفاده از محصولات ارگانیک، میوه و سبزیجات تازه مانند کاهو، اسفناج و کدو، ماهی و غذاهای دریایی راهکارهایی ساده برای کاهش کلسترول خون هستند. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: پرهیز از غذاهای آماده و کنسروی، کاهش مصرف برنج و گوشت قرمز حاوی چربی می‌تواند نقش موثری در بهبود این بیماری داشته باشد.

اسماعیلی با بیان اینکه متخصصان طب سنتی توصیه بر استفاده مداوم سیر و سماق در تمام وعده‌های اصلی غذایی دارند، افزود: سیر خواص شگفت‌انگیزی داشته و در طب سنتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، همچنین مبتلایان به چربی خون نباید از مصرف گیاهانی مانند برگ نعناع، شوید و تخم شوید غافل شوند.

وی درباره مصرف انواع دمنوش‌ها نیز توصیه کرد: دمنوش‌هایی مانند دم کرده آویشن، دم کرده شوید همراه با یک عدد لیمو عمانی، دمنوش زنجبیل، دم کرده برگ کاسنی و عناب می‌تواند در کاهش و کنترل کلسترول خون نقش زیادی داشته باشد.

http://www.asriran.com/fa/news/501033
----------------------------
===================



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : shutterstock
پسته از جمله مغزهای خوراکی محبوب و خوشمزه است که سرشار از پروتئین و فیبر است. افزون بر این، پسته به طور طبیعی فاقد کلسترول است.

اگر دوست دارید بیشترین مواد مغذی را از رژیم غذایی خود دریافت کنید، بهترین کار گنجاندن ابرمواد غذایی در فهرست مد نظرتان است. این فوق ستاره های دنیای تغذیه بیش از آن که پر کالری باشند، سرشار از مواد مغذی هستند . پژوهش های مختلف فواید سلامت آنها را نشان داده اند.

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایت ول"، احتمالا بسیاری از این ابرمواد غذایی مانند موز، تخم مرغ و بروکلی را روزانه مصرف می کنید اما درباره مواد غذایی مغذی که بسته ای کامل از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی با توانایی مبارزه با بیماری ها را ارائه می کنند چطور؟ در ادامه قصد داریم برخی از سالم‌ترین مواد غذایی که باید در برنامه غذایی خود جای دهید و شاید این کار را نمی کنید را معرفی کنیم.

هندوانه

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

هندوانه قند کمی دارد و سرشار از ویتامین های A و C است و یک میان وعده کم کالری و آبدار فوق العاده است. مطالعات نشان داده اند که هندوانه می تواند به طور بالقوه فشار خون و خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را کاهش دهد. همچنین، هندوانه حاوی لیکوپن است که می تواند به محافظت از بدن در برابر پرتوهای فرابنفش و ابتلا به سرطان کمک کند.

اسفناج

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان ها، ضد التهاب ها و ویتامین هایی است که سلامت استخوان ها و بینایی را بهبود می بخشند و این سبزی را به یک ابرماده غذایی مبدل می کنند. تنها یک فنجان اسفناج می تواند 12 درصد از دوز روزانه توصیه شده کلسیم را تامین کند و ویتامین K کافی برای کمک به پیشگیری از پوکی استخوان را ارائه می کند.

پسته

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

پسته از جمله مغزهای خوراکی محبوب و خوشمزه است که سرشار از پروتئین و فیبر است. افزون بر این، پسته به طور طبیعی فاقد کلسترول است. یک اونس (28 گرم) از این مغز خوراکی دارای محتوای پتاسیم تقریبا مشابه با یک موز کوچک است.

تخم مرغ

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

پروتئین منبع خوبی برای پروتئین به همراه مواد مغذی دیگر است. یک تخم مرغ بزرگ حدود 70 کالری و شش گرم پروتئین دارد. تخم مرغ منبع خوبی برای اسیدهای چرب امگا-3 نیز است که برای عملکرد درست بدن و سلامت قلب ضروری هستند.

بادام

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

بادام یکی از مغزهای خوراکی با بیشترین میزان تراکم مواد مغذی است که به معنای ارائه بیشترین میزان تراکم مواد مغذی در هر کالری در هر اونس است. یک اونس (28 گرم) بادام 191 کالری و 3.4 گرم فیبر (حدود 14 درصد از دوز روزانه توصیه شده) دارد و همچنین دوزهای سالم از پتاسیم، کلسیم، ویتامین E، منیزیم، و آهن را ارائه می کند.

زنجبیل

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

زنجبیل مزه ای تند دارد و دیر زمانی است که به عنوان یک طعم دهنده خوشمزه و درمانی کاملا طبیعی برای هر چیزی از ناراحتی معده تا التهاب های ناخواسته مورد استفاده قرار می گیرد.

چغندر

سلامتی با این غذاها (بخش سوم)

این سبزی حاوی انواع مختلف ویتامین، مواد معدنی، و آنتی اکسیدان ها است که به مبارزه با بیماری و تقویت اندام های حیاتی بدن کمک می کنند. برخی مطالعات نشان داده اند بتالائین، رنگدانه بنفش موجود در چغندر، می تواند به دفع سرطان و دیگر بیماری های انحطاطی کمک کند.


=================
http://www.asriran.com/fa/news/500918



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()